fbpx

Preukaz učiteľa ITIC – nákup darčekov online môže byť výrazne lacnejší :) - ITIC

Nákup darčekov online s ITIC môže byť výrazne lacnejší 🙂

Mnoho učiteľov si s preukazom ITIC spája zľavy najmä v kamenných prevádzkach ako napríklad v kníhkupectvách, v kine alebo divadle či s kávou v rýchlom občerstvení a pod. Pravdou však je, že preukaz ITIC je rovnako intenzívne využiteľný aj v období, keď sa do kamenných prevádzok nemôžeme dostať. A tak sa i nakupovanie vianočných darčekov môže stať príjemnou aktivitou plnou zliav a ani nohy vás nebudú bolieť.

KNIHY AKO NAJPOPULÁRNEJŠÍ VIANOČNÝ DARČEK

 

Hovorí sa, že „do postele si treba vziať dobrú knihu, pretože kniha nechrápe…“ A tak môžete v jednom vianočnom darčeku darovať rovno dva – príbeh a dobrý spánok! Kuchárky, beletria, faktografia, audio knihy či e-knihy – pre každého podľa jeho gusta. Najväčšie online kníhkupectvo na Slovensku – martinus.skposkytuje učiteľom s platným preukazom ITIC dodatočnú zľavu vo výške 2 % aj na už zľavnené tituly, pričom zľava sa vzťahuje na tlačené knihy, audio knihy aj e-knihy.

OBLEČENIE – RADOSŤ PRE KAŽDÚ ŽENU

 

Bolo pre nás milým zistením, že práve učitelia nakupujú radi oblečenie online! Medzi obľúbené obchody patria Bonprix, Orsay ale aj Zoot či AboutYou. Vedeli ste, že vo všetkých týchto obchodoch si môžete uplatniť zľavu s preukazom ITIC? Stačí sa zaregistrovať na nákupnom portáli plnapenazenka.sk, vďaka ktorému dostanete z každého nákupu určitú sumu späť na účet! ALE POZOR, s preukazom ITIC bude táto suma vždy o 20% vyššia.

VIANOCE BEZ PONOŽIEK NIE SÚ VIANOCE

 

Kto nekupuje na Vianoce ponožky, nech sa prihlási! Z ponožiek sa stal už tradičný „artikel“ pod vianočným stromčekom. Ponožky pre malých, veľkých, starých, mladých aj tých medzi tým dostanete s preukazom ITIC hneď v niekoľkých e-shopoch. Záleží, či uprednostňujete veselú klasiku DEDOLES s ITIC zľavou 15% do práce či do školy, alebo Vám viac vyhovuje široký sortiment na fusakle.sk s ITIC zľavou 20% či potrebujete uspokojiť potreby náročného športovca využiť pri tom zľavu až 12%.

ELEKTRONIKA MUSÍ BYŤ

 

Máte na svojom vianočnom nákupnom zozname elektroniku? Pre deti bezdrôtové slúchadlá, tablet, smart hodinky alebo dokonca notebook? A pre partnera niečo praktickejšie? Elektrickú zubnú kefku alebo holiaci strojček? A čo partnerka? Dostane fén či elektrickú pedikúru? Tieto a ďalšie stovky skvelých nápadov na darčeky nájdu učitelia na datart.sk, kde majú s preukazom ITIC študentské ceny. Stačí urobiť jednoduchú registráciu s platným preukazom a získať tak v DATARTe tzv. VIP účet.

KRÁSU A ZDRAVIE SI TREBA NA VIANOCE DOPRIAŤ ASPOŇ DVOJNÁSOBNE

 

Každý človek si pod krásou a zdravím predstaví niečo iné, ale asi ste už mnohokrát počuli, že vonkajšia krása úzko súvisí s vnútorným zdravím tela. A tak si na Vianoce doprajme doplnky výživy, ktoré zdraviu výrazne pomáhajú. Ktoré to sú? Napríklad kvalitný čistý kolagén za zvýhodnenú cenu pre držiteľov ITIC a spolu s ním aj vynikajúce vitamíny a iné výživové doplnky so zľavou 20 %. A ak cítite, že v dnešnej dobe by to chcelo posilniť aj mozog, tak vedzte, že aj takýto doplnok si s preukazom ITIC môžete dopriať.

A potom už len dotiahnuť dokonalé k dokonalejšiemu, napríklad príjemným parfumom z FAnn Parfumérie s 10 % zľavou.

PRAJEME VÁM ŠŤASTNÉ A ZĽAVNENÉ. 🙂 

PRIHLÁSENIE SA DO ITIC KONTA »