fbpx

Andrea Jankovcová z Hej.sk: Záujem o smarthodinky stúpa - ITIC

…odpovedá nám Andrea Jankovcová, riaditeľka marketingu Hej.sk.andrejka

hej_logo

triple logo

 

1.Čo zo sortimentu Hej.sk by ste odporučili do pozornosti držiteľom našich preukazov práve teraz, uprostred leta – či už zo špeciálnej ponuky pre nich alebo všeobecne?

Uprostred leta sa oplatí venovať pozornosť sezónnemu sortimentu. Ide napríklad o chladničky, ku ktorým aktuálne rozdávame smoothie mixér zadarmo, mrazničky, bazény a príslušenstvo, ventilátory a klimatizácie. Mladých určite zaujme aj naša široká ponuka produktov určených na zábavu na vode. Leto je tiež bohaté na špeciálne akcie, kedy si môžu naši zákazníci nakúpiť spomínané produkty za skutočne bezkonkurenčné ceny a k nákupu získajú aj hodnotné darčeky.

2. Ktorý sortiment z ponuky Hej.sk považujete aktuálne za najväčší trhák?

Dlhodobo sú najväčším trhákom plnoautomatické espressá, ktoré sa predávajú počas celého roka. Záujem je tiež o smart hodinky, ktorých predaj oproti vlaňajšku vzrástol o trojnásobok.

3. Čo by ste si vybrali dnes pre vás osobne z aktuálnej ponuky?

Osobne by som určite lovila v našej ponuke mobilov a notebookov, ktorá je stále dopĺňaná o aktuálne novinky na trhu. V tejto kategórii ponúkame produkty s výhodnými cenami a s množstvom darčekov k nákupu.

Ďakujeme za rozhovor. 🙂

PRIHLÁSENIE SA DO ITIC KONTA »